tiistai 17. tammikuuta 2012

Pekoni kasvis-nyytit


Tein tänään rahkavoitaikinasta tällaisia nyyttejä. Nyyttien sisälle pistin vähän sitä mitä kaapista löytyi.


TAIKINA:
250 g pehmeää rasvaa
4 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
250 g maitorahkaa

TÄYTE:
200 g tuorejuustoa
3 dl juustoraastetta(halutessa voi pistää enemmän/vähemmän)
1/2 paprika
1 sipuli
100 g pekonia
suolaa
pippuria

Nypi rasva, jauhot ja leivinjauhe tasaiseksi. Lisää maitorahka ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Anna jähmettyä jääkaapissa 30 min.
Valmista silla aikaa täyte. Ruskista pannulla pieneksi pilkottu sipuli ja pekoni. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
Kauli taikina ohueksi levyksi ja jaa neliöihin. Laita jokaisen neliön keskelle täytettä ja taita kulmat keskelle.
Paista 225 asteessa 12-15 min. Nyytit voi pakastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti